Tømrer

Skal du bygge til?

Er du i gang med at leve drømmen ud om et nyt hus? Så skal du sikkert bruge et professionelt og meget kvalitetsbevidst tømrerfirma til dit nybyggeri! Bastrup Tømrerfirma har stor erfaring med alt inden for nybyg, og vi sætter en ære i at være dine partner, når det gælder nybyggeri.

 

Et nyt hus bygger man ikke mange af i livet

Det er en stor begivenhed og en stor investering, den dag man beslutter sig for at få opført et nyt hus. Derfor skal det også være det bedste nybyg, der kan fås på markedet.

Bastrup Tømrerfirma har mange års erfaring med nybyggeri, og vi synes det er en ære at få lov at hjælpe med at føre din drøm ud i livet. Det skal gøres i den bedste håndværksmæssige kvalitet og med de bedste materialer, og det kan vi garantere hos Bastrup Tømrerfirma.

Måske har du allerede både materialer og byggeplaner klar? Ellers hjælper vi gerne med at forberede dit nybyggeri, så byggeprocessen kan glide bedst muligt. Vi samarbejder med alle typer håndværkere om at nå målet, nemlig at dit nye hus opføres i den bedste kvalitet med fokus på omkostninger og fornuftige løsninger.

 

Nybyg af både små og store projekter

Uanset hvor stort dit nybyggeri skal være, kan Bastrup Tømrerfirma påtage sig opgaven. Det kan være, du skal have opført den tilbygning, du lige mangler, og her kan vi tænke i de bedste løsningsmuligheder kombineret med dine planer og dit budget.

Det kan også være, at det drejer sig om et større nybyggeri med opførsel af en eller flere ejendomme. Vi står gerne for hele entreprisen, og har dygtige samarbejdspartnere, der kan supplere.

Som tømrerfirma står vi for kvalitet og kundetilfredshed. Derfor tager Bastrup Tømrerfirma altid udgangspunkt i en dialog med dig, hvor vi sammen kan lægge en tidsplan, så du hele tiden føler dig tryg ved, at dit nye hus er i de bedste hænder.

Tag os gerne med på råd allerede i projekteringsfasen, ligesom vi naturligvis også træder til, når du er kommet godt i gang med planlægningen.

 

Få et tilbud på nybyg

Vi kører dagligt ud for at udføre nybyggeri hos kunder i Odense. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf.: 72 40 80 90 – så kan din drøm om nyt hus i høj kvalitet blive en realitet.

Renovering

Renovering af huse og lejligheder i Odense og på resten af Fyn

Skal dit hus eller din lejlighed gennem en renovering, så tag fat i Bastrup Tømrerfirma. Vi har mange års erfaring med renovering af huse og lejligheder, uanset hvor omfattende din renovering måtte være.

Hvis du har overtaget en ældre ejendom, har du sikkert en masse drømme om, hvor dejligt huset kan blive. Men det kræver ofte lige en renovering udført af et dygtigt og professionelt tømrerfirma at nå derhen.

 

Lad os bistå med renovering af dit hus eller lejlighed – så bliver det godt

Det kan være fristende at købe et håndværkertilbud, fordi man ofte får meget mere ejendom for pengene, end hvis man køber et helt nyt eller et nyistandsat hus eller lejlighed.

Derefter kan det så komme bag på mange, hvor omfattende en renovering kan være, og hvor lang tid det tager. Det er her, du skal tilkalde professionel hjælp, så du ikke giver op, fordi en renovering af dit hus eller din lejlighed har taget lysten helt fra dig.

Som tømrerfirma har vi set mange huse og lejligheder, der trænger til en renovering, og vi har fået lov at udføre renovering af disse mange steder. Det er dejligt, når et hus eller en lejlighed efter renovering atter kan danne rammen om et godt familieliv.

 

Renovering af huse eller lejligheder fra kælder til kvist

Dit behov for renovering af hus kan omfatte alt fra en mindre renovering til den store totalrenovering. Bastrup Tømrerfirma har erfaring med alle typer renovering, og kan bistå med alt fra kælder til kvist:

 • Renovering af gulve
 • Renovering af vægge
 • opsætning og nedrivning af vægge
 • Renovering af køkken
 • Renovering af tag
 • Renovering af døre og vinduer
 • Renovering af vådrum
 • Renovering af paneler og karme

Uanset hvor omfattende en renovering, du gerne vil have foretaget, lægger vi engagement og høj kvalitet i hver eneste opgave. Vi løser også gerne din renovering som mindre projekter hen ad vejen, hvis du af økonomiske eller praktiske årsager ikke ønsker en renovering af hele huset eller lejligheden på én gang.

Skal du have nyt tag?

Nyt tag til din bolig på Fyn

Hvis du skal have lagt nyt tag eller have lavet en tagrenovering, så kontakt Bastrup Tømrerfirma. Vi er eksperter i at lægge nyt tag og har mange års erfaring. Som tømrerfirma lægger vi naturligvis nyt tag, men vi laver også professionel og kvalitetsmæssigt stærk tagrenovering.

 

Et nyt tag giver huset større værdi

Hvis du vælger at få lagt et nyt tag på din ejendom, vælger du samtidig at øge ejendommens værdi. Et nyt tag er en investering, både fordi huset ser meget pænere ud, og fordi et nyt tag styrker ejendommens klimaskærm. Et nyt beskytter mod indtrængen af fugt og kulde og holder energiomkostningerne nede.

Bastrup Tømrerfirma kan lægge alle former nyt tag, og hvis du vælger at få lavet isolering, når du alligevel skal have taget af og et nyt tag på, kan du fratrække udgifterne til arbejdsløn i forbindelse med isolering af tag med op til kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden. Læs mere om håndværkerfradraget på SKATs hjemmeside.

Med et nyt tag holder du varmen inde, hvor den skal være, og samtidig beskytter du såvel ejendom som tagkonstruktionen mod fugt og kulde, der med tiden kan nedbryde bygningen. Du forlænger dermed ejendommens levetid, ligesom indeklimaet bliver betydeligt forbedret.

 

Et nyt tag giver mange fordele:

 • Højere ejendomsværdi – fordi ejendommen synes mere velholdt
 • Længere levetid for ejendommen – bedre beskyttelse af klimaskærmen
 • Lavere energiomkostninger – fordi varmen ikke ryger ud gennem et utæt tag
 • Bedre indeklima – når fugt- og skimmelsvamp minimeres

 

Vi laver også tagrenovering

Hvis din ejendoms tag ikke står for en total udskiftning men kan nøjes med en tagrenovering, kan Bastrup Tømrerfirma renovere de dele af dit tag, der har behov for det. Der er ingen grund til at tage hele taget af, hvis dele af det er i god stand.

Vi vil sammen med dig drøfte, hvor meget af dit tag, der har behov for en tagrenovering. Hvis dele af taget er utæt efter storm eller andre skader, kan vi reparere det, der trænger, så du fortsat har et tæt og sikkert tag.

Vi kan lave en tagrenovering, så den passer perfekt ind i ejendommens eksisterende tagstil.

 

Kontakt os om nyt tag og tagrenovering

Vi kører primært ud for at lægge nyt tag og lave tagrenovering i Odense. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf.: 72 40 80 90 – så stiger din ejendom i værdi med nyt tag eller tagrenovering.

Ny terrasse

Hvis du drømmer om en flot ny terrasse i høj kvalitet, så kontakt Bastrup Tømrerfirma. Vi kan skabe en ny terrasse, præcis som du ønsker det.

Som tømrerfirma har vi massiv erfaring med at bygge terrasser, så vi tør godt love dig, at din nye træterrasse bliver det sted udenfor, du allerhelst vil opholde dig.

 

Din nye terrasse bliver dit nye favoritsted

Med en ny terrasse kan du få skabt det udendørs favoritsted, du går og drømmer om. Vi kan bygge træterrasser, der passer ind til enhver ejendom, uanset om din nye terrasse skal være stor eller lille, og hvordan du ønsker den tilpasset dit hus.

En træterrasse kan opføres i mange forskellige typer træ, og det er op til dig, om den skal være med brede planker, mørkt, lyst eller malet træ, og om du ønsker en lille morgenmads terrasse eller en større terrasse, der kan danne rammen om måltider, solbadning, afslapning og blomsterkasser.

Bastrup Tømrerfirma kan bygge alt fra en lille træterrasse på få kvadratmeter til en stor overdækket terrasse, der måske endda går rundt om huset, så du kan få lys fra flere verdenshjørner.

 

En træterrasse med stil

Når du skal vælge, hvordan din ny terrasse skal udformes, skal du tage højde for flere ting:

 • Skal din træterrasse opføres i jordniveau eller skal den forhøjes?
 • Hvordan skal den tilpasses eksisterende adgangsdøre og vinduer?
 • Ønsker du en lukket terrasse eller ønsker du måske et rækværk i smukt design?
 • Skal din nye terrasse være en overdækket terrasse? Med fast overdækning eller markise?
 • Skal den opføres i ubehandlet træ, eller ønsker du den efterfølgende lakeret, olieret eller malet?

Vi har mange års erfaring i at bygge nye terrasser, og vi vil gerne vejlede dig om, hvilke muligheder vi kan se for, at du kan få netop den træterrasse, du drømmer om.

Sammen kan vi designe den terrasse, der passer bedst til dine planer, drømme og dit budget, og med hensyntagen til, hvor meget vedligehold du ønsker fremover.

 

Få en pris på en ny terrasse

Vi kører dagligt ud for at bygge nye terrasser, træterrasser og overdækkede terrasser hos kunder i Odense. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf.: 70 40 80 90 – så kan du nyde forår, sommer og efterår på din træterrasse.

Kontakt os

Send en forespørgsel

Du er altid velkommen til at kontakte os og vi kommer hellere end gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.