Ny terrasse

Ny terrasse

Hvis du drømmer om en flot ny terrasse i høj kvalitet, så kontakt Bastrup Tømrerfirma. Vi kan skabe en ny terrasse, præcis som du ønsker det.

Som tømrerfirma har vi massiv erfaring med at bygge terrasser, så vi tør godt love dig, at din nye træterrasse bliver det sted udenfor, du allerhelst vil opholde dig.

 

Din nye terrasse bliver dit nye favoritsted

Med en ny terrasse kan du få skabt det udendørs favoritsted, du går og drømmer om. Vi kan bygge træterrasser, der passer ind til enhver ejendom, uanset om din nye terrasse skal være stor eller lille, og hvordan du ønsker den tilpasset dit hus.

En træterrasse kan opføres i mange forskellige typer træ, og det er op til dig, om den skal være med brede planker, mørkt, lyst eller malet træ, og om du ønsker en lille morgenmads terrasse eller en større terrasse, der kan danne rammen om måltider, solbadning, afslapning og blomsterkasser.

Bastrup Tømrerfirma kan bygge alt fra en lille træterrasse på få kvadratmeter til en stor overdækket terrasse, der måske endda går rundt om huset, så du kan få lys fra flere verdenshjørner.

 

En træterrasse med stil

Når du skal vælge, hvordan din ny terrasse skal udformes, skal du tage højde for flere ting:

  • Skal din træterrasse opføres i jordniveau eller skal den forhøjes?
  • Hvordan skal den tilpasses eksisterende adgangsdøre og vinduer?
  • Ønsker du en lukket terrasse eller ønsker du måske et rækværk i smukt design?
  • Skal din nye terrasse være en overdækket terrasse? Med fast overdækning eller markise?
  • Skal den opføres i ubehandlet træ, eller ønsker du den efterfølgende lakeret, olieret eller malet?

Vi har mange års erfaring i at bygge nye terrasser, og vi vil gerne vejlede dig om, hvilke muligheder vi kan se for, at du kan få netop den træterrasse, du drømmer om.

Sammen kan vi designe den terrasse, der passer bedst til dine planer, drømme og dit budget, og med hensyntagen til, hvor meget vedligehold du ønsker fremover.

 

Få en pris på en ny terrasse

Vi kører dagligt ud for at bygge nye terrasser, træterrasser og overdækkede terrasser hos kunder i Odense. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf.: 70 40 80 90 – så kan du nyde forår, sommer og efterår på din træterrasse.

Kontakt os

Send en forespørgsel

Du er altid velkommen til at kontakte os og vi kommer hellere end gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.