Renovering

Renovering

Renovering af huse og lejligheder i Odense og på resten af Fyn

Skal dit hus eller din lejlighed gennem en renovering, så tag fat i Bastrup Tømrerfirma. Vi har mange års erfaring med renovering af huse og lejligheder, uanset hvor omfattende din renovering måtte være.

Hvis du har overtaget en ældre ejendom, har du sikkert en masse drømme om, hvor dejligt huset kan blive. Men det kræver ofte lige en renovering udført af et dygtigt og professionelt tømrerfirma at nå derhen.

 

Lad os bistå med renovering af dit hus eller lejlighed – så bliver det godt

Det kan være fristende at købe et håndværkertilbud, fordi man ofte får meget mere ejendom for pengene, end hvis man køber et helt nyt eller et nyistandsat hus eller lejlighed.

Derefter kan det så komme bag på mange, hvor omfattende en renovering kan være, og hvor lang tid det tager. Det er her, du skal tilkalde professionel hjælp, så du ikke giver op, fordi en renovering af dit hus eller din lejlighed har taget lysten helt fra dig.

Som tømrerfirma har vi set mange huse og lejligheder, der trænger til en renovering, og vi har fået lov at udføre renovering af disse mange steder. Det er dejligt, når et hus eller en lejlighed efter renovering atter kan danne rammen om et godt familieliv.

 

Renovering af huse eller lejligheder fra kælder til kvist

Dit behov for renovering af hus kan omfatte alt fra en mindre renovering til den store totalrenovering. Bastrup Tømrerfirma har erfaring med alle typer renovering, og kan bistå med alt fra kælder til kvist:

  • Renovering af gulve
  • Renovering af vægge
  • opsætning og nedrivning af vægge
  • Renovering af køkken
  • Renovering af tag
  • Renovering af døre og vinduer
  • Renovering af vådrum
  • Renovering af paneler og karme

Uanset hvor omfattende en renovering, du gerne vil have foretaget, lægger vi engagement og høj kvalitet i hver eneste opgave. Vi løser også gerne din renovering som mindre projekter hen ad vejen, hvis du af økonomiske eller praktiske årsager ikke ønsker en renovering af hele huset eller lejligheden på én gang.

Kontakt os

Send en forespørgsel

Du er altid velkommen til at kontakte os og vi kommer hellere end gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.