Tilbyg

Skal du bygge til?

Er du i gang med at leve drømmen ud om et nyt hus? Så skal du sikkert bruge et professionelt og meget kvalitetsbevidst tømrerfirma til dit nybyggeri! Bastrup Tømrerfirma har stor erfaring med alt inden for nybyg, og vi sætter en ære i at være dine partner, når det gælder nybyggeri.

 

Et nyt hus bygger man ikke mange af i livet

Det er en stor begivenhed og en stor investering, den dag man beslutter sig for at få opført et nyt hus. Derfor skal det også være det bedste nybyg, der kan fås på markedet.

Bastrup Tømrerfirma har mange års erfaring med nybyggeri, og vi synes det er en ære at få lov at hjælpe med at føre din drøm ud i livet. Det skal gøres i den bedste håndværksmæssige kvalitet og med de bedste materialer, og det kan vi garantere hos Bastrup Tømrerfirma.

Måske har du allerede både materialer og byggeplaner klar? Ellers hjælper vi gerne med at forberede dit nybyggeri, så byggeprocessen kan glide bedst muligt. Vi samarbejder med alle typer håndværkere om at nå målet, nemlig at dit nye hus opføres i den bedste kvalitet med fokus på omkostninger og fornuftige løsninger.

 

Nybyg af både små og store projekter

Uanset hvor stort dit nybyggeri skal være, kan Bastrup Tømrerfirma påtage sig opgaven. Det kan være, du skal have opført den tilbygning, du lige mangler, og her kan vi tænke i de bedste løsningsmuligheder kombineret med dine planer og dit budget.

Det kan også være, at det drejer sig om et større nybyggeri med opførsel af en eller flere ejendomme. Vi står gerne for hele entreprisen, og har dygtige samarbejdspartnere, der kan supplere.

Som tømrerfirma står vi for kvalitet og kundetilfredshed. Derfor tager Bastrup Tømrerfirma altid udgangspunkt i en dialog med dig, hvor vi sammen kan lægge en tidsplan, så du hele tiden føler dig tryg ved, at dit nye hus er i de bedste hænder.

Tag os gerne med på råd allerede i projekteringsfasen, ligesom vi naturligvis også træder til, når du er kommet godt i gang med planlægningen.

 

Få et tilbud på nybyg

Vi kører dagligt ud for at udføre nybyggeri hos kunder i Odense. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf.: 72 40 80 90 – så kan din drøm om nyt hus i høj kvalitet blive en realitet.

Kontakt os

Send en forespørgsel

Du er altid velkommen til at kontakte os og vi kommer hellere end gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt.